![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Τηλεπαθεια, Προμηνυματα, Οραματα, Αστρικη Προβολη! Χαρισματα που σιγουρα τα επιζητουν αυτοι που δεν τα εχουν και τα μισουν αυτοι που τα διαθετουν. Τα χαρισματα ειναι Δωρα που μας εχουν δωθει σιγουρα για καποιο λογο. Ειτε για Καλο ειτε για Κακο. Τι ειναι ομως το "χαρισμα"? Καταρα ή Ευλογια? Απο που προερχονται? Ειμαστε γεννημενοι με τα αυτα ή τα αποκτουμε κατα τη διαρκεια της ζωης μας?
Ειναι ισως ενα νεο εξελικτικο επιπεδο?
|
||||
|
||||
|
Φίλοι μου καλημέρα σας.
Φίλε Witch Shadow στο θέμα σου έθεσες πολλά πράγματα μαζί που ίσως το κάθε ένα χρίζει και διαφορετικού τόπικ.... Αλλά μέσα στις ερωτήσεις που είναι εύλογες ίσως ξέχασες μια.. Εαν υπάρχει η περίπτωση να τις έχουμε ΟΛΟΙ μας αλλά λόγο του σφικτού εναγκαλισμου του ανθρώπου με την ύλη να τις έχουμε σε καταστολή. Ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
|
Πολύ ωραίο το θέμα που άνοιξες Witch Shadow...
Θα συμφωνήσω με τον AVATARGR στο ότι είναι χαρακτηριστικά που έχουμε όλοι μας. Στους περισσότερους απο εμάς φαίνεται να είναι σε νάρκη αλλά υπάρχουν και άτομα στα οποία αυτές οι δυνατότητες είναι σε εγρηγόρηνση. Πιστεύω και εγώ οτι υπάρχει κάποιος λόγος που γίνεται αυτό... Πέρα απο αυτό όμως, πιστεύω οτι υπαρχουν και τρόποι να μπορέσει κανείς να αναπτύξει αυτές τις δυνατότητες. Ο σωστός και συστηματικός διαλογισμός απο όσο ξέρω και έχω μάθει φέρνει τέτοια εποτελέσματα (αφύπνισης τέτοιων δυνατοτήτων) χωρίς να είναι αυτός ο σκοπός του βέβαια...
|
||||
|
||||
|
Ααα.. με πρόλαβες Shadow, και έλεγα εγώ να κάνω ένα τέτοιο topic, αν και έλεγα να κατηγοριοποιήσω τις ικανότητες πρώτα..
Εγώ ευτυχώς κάτι πρέπει να έχω( αλλά δεν μπορώ να το δυναμώσω πιθανόν ), αλλά μιας και είμαι ''άπληστος'' θέλω και αλλά, όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο Εγώ το θεωρώ Χάρισμα, και όχι κατάρα, άλλοι διαφωνούν, πρόβλημα τους.. Άλλοι γεννιούνται με αυτό, λογά γονίδιων, και άλλοι μέσω κάποιον τελετουργικών η άλλων μαγικών τελετών καταφέρνουν να τα αποκτήσουν.. Η Εξέλιξη συμβαίνει εδω και εκατομμύρια έτη. Αλλά κάποιες ικανότητες είναι αρχαίες, άλλες έχουν μεταλλασθεί ( ο έλεγχος ηλεκτρονικών συσκευών π.χ. ) .. Παράθεση:
Έτσι εφόσον πια δεν υπήρχε λόγος να χρησιμοποιηθούν λογά της ασφάλεια που ένιωθαν πια οι άνθρωποι, έπεσαν σε ''νάρκη''..
|
||||
|
||||
|
Εχεις δικιο Belthazor. Αρχικα θα αναφερω τα χαρισματα σε κατηγοριες
Ενεργειακα Χαρισματα Ελεγχος Ενεργειας, Ελεγχος Ραδιενεργειας Κινητικα Χαρισματα Αεροκινηση, Ατμοκινηση, Βιοκινηση, Χλωροκινηση, Ηλεκτροκινηση, Ελεγχος Βαρυτητας (Gravitakinesis),Γαιοκινηση, Υδροκινηση, Μαγνητοκινηση, Μοριοκινηση, Φωτοκινηση, Ψυχοκινηση, Ηχοκινηση, Πυροκινηση. Ψυχικα/Πνευματικα Αστρικη Προβολη, Αστρικη Παγιδευση, Μαντεια, Αισθηση Κινδυνου, Εμπαθεια, Ψευδαισθησεις, Ελεγχος Μυαλου, Πανγλωσσια, Φωτογραφικη Μνημη, Προμηνυμα, Ελεγχος Πιθανοτητων, Ψυχομετρια, Υπερ-Νοηση, Τεχνοπαθεια, Τηλεπαθεια. Φυσικα Χαρισματα Ηχοεντοπισμος, Απορροφηση, Ενισχυμενες Αισθησεις, Φυσικη Ασπιδα, Φωτογραφικα αντανακλαστικα Μεταφορικα Χαρισματα Αιωρηση
|
||||
|
||||
|
Witch Shadow στα Ψυχικά-Πνευματικά χαρίσματα μίλησες για έλεγχο πιθανοτήτων τι εννοείς μ’ αυτό;
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Ειναι και αυτο που λες Belthazor αλλα η πραγματικη ερμηνεια της ικανοτητας αυτης ειναι οτι μπορεις να αλλαξεις τις πιθανοτητες τηλεπαθητικα, προκαλωντας ετσι να γινουν πραγματα και καταστασεις απιθανα ή τουλαχιστον δεν 8α μπορουσαν να γινουν. Αυτο ειναι ενα πραγματικα σπανιοτατο χαρισμα, τοσο σπανιο οσο το να βρεις βελονα στα αχυρα.
|
||||
|
||||
|
Αυτό γίνεται κ από την ανάποδη; εννοώ ότι με την δύναμη του μυαλού σου να δημιουργείς τις ποιο απίθανες αρνητικές καταστάσεις;
|
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
Παράθεση:
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|